Jetzt buchen
Camping Mietunterkunft
Indoor Speeltuin de Houtzagerij
Indoor Speeltuin de Houtzagerij

Indoor Speeltuin de Houtzagerij

Op Camping De Wije Werelt kun je zelfs met slecht weer de hele dag spelen, klimmen en glijden in onze nieuwe overdekte speeltuin. Meer informatie vind je hier.

Oerrr Natuurspeelplaats
Oerrr Natuurspeelplaats

Oerrr Natuurspeelplaats

Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de nieuwe natuurspeelplaats in de bossen van Planken Wambuis. De natuurspeelplaats is te bereiken via de groene wandelroute die start bij de receptie.
 

Ontdekken en beleven van de natuur helpt en verrijkt de ontwikkeling van het kind. Daarom zorgtNatuurmonumenten voor speelplekken waar kinderen zoveel mogelijk zelf aan de slag kunnen. Het gaat om natuurlijk, ontdekken, beleven en uitdaging. Er staan geen toestellen want die laten minder aan de fantasie over.

Speeltuinen
Speeltuinen

Speeltuinen

Volop speelplezier op Camping de Wije Werelt. Op vrijwel alle kampeerveldjes zijn er leuke speeltuinen zodat je vanaf je kampeerplaats de kinderen in de gaten kunt houden. De speeltoestellen zijn veilig en gekeurd. Kinderen kunnen er naar hartelust klimmen, klauteren, schommelen en wippen.

Nabij onze horeca en zwembad vind je onze grote speeltuin. Hier is een gedeelte ingericht voor de jongste kinderen en een gedeelte voor de oudere kinderen. Ouders kunnen hun kinderen in de gaten houden terwijl ze op ons terras van een lekker kopje koffie aan het genieten zijn.

Nach oben